انواع تبلیغات
امروزه تبلیغات حوزه های گسترده ای را در بر گرفته است از شبکه های اجتماعی و سایت ها بگیرید تا روش های سنتی تبلیغات مانند چاپ کاتالوگ ها و بروشور ها اما آنچه که بتواناز آن بعنوان یک اصل کاربردی در تبلیغات استفاده نمود این است که بدانیم در چه حوزه ای باید تبلیغات کنیم تا سرمایه ی خود را بر باد ندهیم. برای این موضوع باید به مخاطبان خود رجوع کنید؛ اگر مخاطبان شما جوانتر ها هستند، طبیعتا استفاده از سوشال مدیا گزینه مناسب تری است. اما اگر مخاطبان شما میان سالان سنتی در حوزه دام و طیور هستند؛ طبیعتا با توجه به روحیات آنها، چاپ کردن کاتالوگ و بروشور برای شما نتیجه بهتری خواهد داشت. پس داشتن یک دانش عمومی در حوزه تبلیغات میتواند راه گشا باشد.
تبلیغات را میتوان به دو بخش تبلیغات آفلاین و تبلیغات آنلاین تقسیم بندی کرد. تبلیغاتی که بر بستر وب، سوشال مدیا و اینترنت استوار باشد ؛ تبلیغات آنلاین و تبلیغاتی که بر بستر نسخه های چاپی، رادیویی و تلوزیونی استوار باشد را تبلیغات آفلاین می نامیم. تبلیغات آنلاین (دیجیتال مارکتینگ) مانند: ایمیل مارکتینگ، طراحی سایت، سئو، گوگل ادورز، سوشال مدیا و … است.
تبلیغات آفلاین نیز مانند طراحی و چاپ کاتالوگ، چاپ بروشور، بیلبورد و استفاده از سایر رسانه های تبلیغاتی را شامل می شود. پس حالا که تفاوت این دو را متوجه شدیم؛ بپردازیم به نکات مهم در تبلیغات:
نکته ۱ خلاقیت :
در تبلیغ این که چقدر پول خرج میکنیم مهم است، اما مهمتر آن است که چطور پول خرج میکنیم. عنصر کلیدی در تبلیغات خلاقیت است، یعنی کاری را انجام بده که دیگران نمیکنند و یا روی دیگر سکه، کاری که دیگران میکنند را انجام نده.
آیا در یک صفحه مملو از نقطه های سیاه، نقطه ی سفید بهتر از نقطات سیاه دیده نمیشود؟ اگر قرار است که دیده شوید باید متفاوت باشید ؛ در جایی که همه چیز متحرک است، جسم ثابت توجه بیشتری را به خود جلب میکند.
نکته ۲ صداقت :
در بازاریابی امروز، قرار نیست که هیچ کولری در سیبری و یا هیچ بخاری در خط استوا به زور و ضرب تبلیغات فروخته شود. اندکی صداقت لازم است تا بتوانیم بازاریاب خوبی باشیم. صداقتی توام با زیرکی و دانایی، چه در کار و چه در کردار.
برای سفارش چاپ کاتالوگ کلیک کنید
نکته ۳ هدف :
در جوامعی که به اصطلاح استراتژی گرا (Strategy-oriented) هستند و مدیر در نقش یک استراتژیست ظاهر می شود طبیعتا مقوله هدف، نقش بنیادینی را بازی میکند. در جوامعی که باصطلاح مشکل گرا (Problem – Oriented) هستند – دقیقا همانند جامعه ما در ایران – و افراد به مجرد بروز مسائل و مشکلات، تازه یادشان می افتد که باید با آن مبارزه کنند .
اصطلاحا مدیر نقش آتشنشان را بازی میکند و باید آماده باشد هرجا آتشی بروز کرد، خاموش کند مقوله هدف بی معناست زیرا فقدان هدف آنها را به اینجا کشانده است که این خود یکی از وجوه افتراق این دو جامعه با یکدیگر است. اگر قرار است تبلیغ موفق شود باید دانست هدف از ارائه آن چیست؟ آیا برای مدیران تبلیغ میکنید یا برای آتشنشان ها ؟
نکته ۴ نحوه ترویج:
اگر نظام بازاریابی سازمان را به مثابه یک تیم فوتبال فرض کنیم، آمیزه ترویج و در راس آن تبلیغات، مهاجمان این تیم محسوب میشود. اگر قرار است مهاجم گل بزند در درجه اول باید به آن توپ برسد و در درجه دوم مهاجم گل زن باشد. قویترین مهاجم هم اگر توپ دریافت نکند نمیتواند گل بزند.
نکته ۵ کالای خوب :
قویترین تبلیغات نیز نمیتواند در بلند مدت کالای نامرغوب ما را بفروشد. یادمان باشد باید با مشتری روراست باشیم، برای اینکه خوب کالا بفروشیم، باید کالای خوب داشته باشیم. برای آنکه تبلیغ، موفق از آب دراید، باید قبل از آن یکسری کارها درست انجام شده باشد، ازجمله کالای خوب، توزیع مناسب، قیمت مناسب و… سپس باید از تبلیغ انتظار داشته باشیم که فروش را افزایش دهد.
برای سفارش چاپ جعبه کلیک کنید
نکته ۶ بیان مخاطب فهم:
نکته اساسی در سیستم ارتباطات بازاریابی، آن است که مخاطب، پیام ما را آنگونه که ما میخواهیم بفهمد و این میسر نمیشود مگر این که بیانی « مخاطب فهم » داشته باشیم. در ارتباط باید تلاش کنیم حتی المقدور مفاهیم پیچیده را در قالبی ساده بریزیم. سادگی در گفتار، نوشتار و تصویر یک هنر است و دال بر دانش ارائه کننده آن است.
مغلق گوی، فرار از مخاطب و پوششی مقطعی بر بی دانشی است. متخصص تبلیغ در سراسر ساخت تبلیغ، مدام باید از خود بپرسد مخاطب از تبلیغ ما چه برداشت میکند و در قبال برداشت خود، چه واکنش و اقدامی نشان میدهد. آیا برداشت و اقدام او همان چیزی است که ما خواسته ایم.
نکته ۷ تبلیغ از زبان مشتریان راضی:
و در آخر یادمان باشد همیشه بهترین تبلیغ از زبان مشتریان راضی شنیده میشود …
چند اصل طلائی در مورد تبلیغات موثرتر !
اصل ۱ مطالعه درباره محصول :
اول درباره محصولی که می خواهید درباره آن تبلیغ کنید، مطالعه کنید. هرچه بیشتر درباره آن بدانید، احتمال بیشتری هست که اندیشه کار ساز و بزرگی برای فروش آن به ذهنتان برسد.
اصل ۲ بررسی رقبا :
۲- دوم اینکه باید بفهمید رقبای شما برای محصولات مشابه چه نوع تبلیغاتی و البته با چه میزان موفقیتی، انجام داده اند. این کار، طاقت و شکیبایی شما را افزایش می دهد.
اصل ۳ تحقیق درباره مشتریان :
۳- حال نوبت به تحقیق در میان مصرف کنندگان میرسد.آگاه شوید که آنها درباره محصول شما چگونه فکر می کنند، چه ویژگی هایی برای شما حائز اهمیت است و چه قولی آن ها را با بیشترین احتمال به خرید از شما ترغیب میکند.
برای سفارش عکاسی صنعتی کلیک نمایید
اصل ۴ نام محصول در طراحی برند
-
-
نام محصول، بسته بندی، قیمت، نحوه تبلیغ و از همه مهمتر کیفت خود محصول از موارد بسیار مهم اند. خوب به این موضوع فکر کنید که کالا چه می کند و برای چه کسی تولید می شود. برای مثال می توان جایگاه صابون «الف» را به عنوان یک شوینده برای مردانی با دست های کثیف تعیین کرد یا آن را یک ماده آرایشی برای خانم های دارای پوست خشک ! کدام یک موثر تر است؟
-
-
-
باید فکر بزرگی در کار باشد تا توجه مصرف کنندگان را جلب کند و آن ها کالای شما را بخرند. اگر تبلیغات شما فکر بزرگی به همراه نداشته باشد، همانند کشتی در شب، بی سر و صدا خواهد گذشت.
-
-
-
تقریبا تمام فروشندگان در گذشته تصور می کردند که برای فروش محصولاتشان باید مصرف کننده را متقاعد کنند که محصول آنها نسبت به رقبایش برتر است. شاید این کار اصلا لازم نباشد. شاید کافی باشد که مصرف کننده را متقاعد کنید که محصولتان یقینا خوب است.
-
اصل ۵ مصرف کننده نهایی همه چیز است
- اگر مصرف کننده احساس اطمینان کند که محصول شما خوب است و احساس عدم اطمینان نسبت به محصولات رقیب داشته باشد، محصول شما را خواهد خرید. پس فقط از خوبی های محصول خودتان بگویید و روش صادقانه تر و آگاه کننده تری برای بیان مسئله به کار ببرید.
-
با همه تحقیقاتی که انجام گرفته، بیشتر تبلیغ کنندگان هیچ گاه با اطمینان نمی دانند که تبلیغاتشان موجب افزایش فروش می شود یا نه. عوامل متعدد دیگری معادله را پیچیده تر میکند.
نمونه کارهای بیشتری از ما ببینید : طراحی لوگو ||| طراحی و چاپ بروشور
تلفن سفارشات و مشاوره:
۶۶۵۷۰۰۳۵
امروز را از دست ندهید !
بدون دیدگاه